Compania Enagic


Cine este Enagic?

De peste trei decenii, firma japoneza Enagic International a fost producator de frunte de instalatii ionizatoare de apa alcalina si masini de filtrare a apei. Enagic aprovizioneaza spitale si zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparate de apa Kangen sunt de asemenea folosite in milioane de case din intreaga lume pentru a transforma apa de la robinet in apa pura, sanatoasa si alcalina.

Corporatia Enagic pune accentul pe caracterul personal al modelului de marketing care utilizeaza distribuitori independenti, fiind astfel cel mai bun mod de a face apa Kangen cunoscuta. Motivul pentru care aceasta metoda functioneaza atat de bine este acela ca numai cei care au folosit apa Kangen si s-au bucurat de beneficiile ei le pot impartasi parte din experienta lor altor potentiali utilizatori.

Noi credem ca acest tip de vanzare si metoda de comercializare este cel mai eficient mod de a face afaceri in economia de astazi. In trecut, vanzatorii en-gross si en-detail au avut cel mai mare procent din profit. Enagic considera ca schimbarea rutei profitului inapoi la forta de distributie este adevaratul sens al afacerii Kangen (Kangen, termen japonez, insemnand « intoarcerea la origini »).

Filozofia companiei Enagic se bazeaza pe trei principii de baza:

1. Sanatate fizica
2. Stabilitate financiara
3. Sanatate mentala / metafizica

Scopul firmei Enagic este acela de a raspandi aceste principii in intreaga lume.

Atunci cand achizitionati unui produs de o asemenea magnitudine, este responsabilitatea dumneavoastra de a afla tot ceea ce se poate despre producator, filozofia companiei producatoare, serviciile oferite clientilor si calitatea produsului.